De ce alegem sa vizitam Parisul? Cine prefera o excursie la Paris?

Atunci cand alegem sa vizitam un oras ca mult vestitul, Paris, gandurile se indreapta spre tinerete, dragoste, bucurie, lumini, arhitectura, tehnologie si modernitate. Asa si este! Cine reuseste sa ajunga ln Paris va descoperi toate aceste caracteristici.

Parisul este unic prin obiectivele sale turistice: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, La Place de la Concorde, Muzeul Louvre, vestitul parc de distractii  – Disneyland (atat pentru copii – adolescenti, cat si pentru adulti), Catedrala Notre Dame, Palatul Versailles, Champ Elysee- cel mai populat bulevard din Paris etc. precum si  prin multe alte atractii  pe care le puteti descoperi vizitand orasul.

Numit si Orasul indragostitior, Parisul este vizitat de mii de indragostiti din lumea întreagă care vin aici, cumpără un lacăt, scriu câteva cuvinte de dragoste pe el,  îl leagă de grilajul podului de peste Sena (“Podul Artelor”), fac o poză după care aruncă cheița în apa.

Nu degeaba Parisul este denumit si Orasul Luminilor, nimic nu este mai placut decat o plimbare nocturna pe strazile lui.

Macar odata in viata ar trebui sa ajungi sa vizitezi acest frumos oras.

Mai jos va prezint cateva imagini:

Turnul Eiffel unic in lume prin arhitectura, il observi de la distanta, atat ziua, dar cel mai frumos se vede noaptea. Din varful lui ai parte de o priveliste minunata, o experienta unica!

Caile de acces spre toate aceste obiective turistice sunt variate: masina, trenul, metroul- cel mai frecventat de francezi pentru transportul rapid, bus, taxi, biciclete, sau mersul la pas.

Merita za vizitam Parisul pentru ceea ce intalnim frumos acolo, chiar daca ne sacrificam 30 de ore la mersul cu autocarul, plecare din Romania, sau 2h 30 min cu avionul.

Haideti sa ne indulcim putin si sa servim o inghetata cu macarons!

IMG-20171031-WA0017

Bon voyage!

Nota: Lineway, va sfatuim, sa va faceti un plan de vizita inainte de a porni la drum spre marile orase ale Europei, pentru a evita surprizele neplacute si pentru a ramane cu o amintire frumoasa.

Ce trebuie sa luati in calcul:

  • Ce obiective turistice sunt de vizitat ? Costuri bilete de intrare + costuri aferente ? (costurile incepand de la costul biletului de intrare)
  • Se pot cumpara bilete online pentru obiectivele turistice? (pentru a se evita coziile de la ghisee)
  • Care sunt perioadele din an sufocate de turisti ? (pentru a evita aglomeratia)
  • Cu ce mijloc de transport vreti sa circulati prin oras? (costuri, de unde luati biletul, pentru ce linii in caz in care vreti sa circulati cu metroul etc)
  • Unde pot manca si cat ma costa? (pentru cei care nu vor sa cheltuie prea mult pe mancare)