LineWay

Lineway este o firma ce va sta la dispozitie cu servicii profesioniste de transport, oferindu-va bilete de transport la cele mai atractive oferte de pret, catre diverse destinatii extravagante din Europa.

Misiunea oricarei companii ce ofera servicii de transport si ticketing este sa asigure clientilor o calatorie cat mai sigura, confotabila si sa ii ajute pe acestia sa ajunga la destinatie in cel mai rapid mod posibil. Noi ne asumam aceasta misiune si incercam sa ne adaptam serviciile de fiecare data, pentru fiecare client in parte, demonstrand ca toti clientii sunt importanti pentru noi.

Viziunea noastra pe termen lung este strict corelata cu performanta noastra si cu reputatia pe care am reusit să o construim pe piata. Ne raportam la noi ca fiind o firma performanta, ce pune accent pe valori precum: calitate, siguranta, confort, rapiditate, eficienta si incredere.

PARTENERII NOSTRI

Lucram doar cu profesionisti. Suntem mandri de partenerii nostri, care lucreaza alaturi de noi pentru ca serviciile pe care le oferim sa fie de cea mai buna calitate!

PROMISIUNEA NOASTRA

Cu noi puteti calatori in siguranta si puteti sa va bucurati de tot confortul pe care-l punem la dispozitie, pentru a vizita in liniste obiectivele turistice preferate sau pentru a va deplasa in interes de afaceri in cel mai profitabil mod.